δραστηριοτητες στο νησι

Δείτε τι μπορεί να κάνει το Big Blue για εσάς!

η απολυτη big blue εμπειρια

Για αξέχαστες εμπειρίες στην Αντίπαρο!

Βόλτα με σκάφος

Εξερευνήστε το νησί της Αντιπάρου ή γειτονικά νησιά με μια βόλτα με σκάφος! Ο Δαμιανός είναι στη διάθεσή σας, αν σας ενδιαφέρει να επισκεφθείτε όμορφες παραλίες και να νιώσετε τη μαγεία του Αιγαίου. Απλά ενημερώστε μας και εμείς θα κανονίσουμε τα υπόλοιπα!


Ψάρεμα / Snorkeling

Θέλετε να νιώσετε την εμπειρία του ψαρέματος ή του snorkeling; Η θάλασσα της Αντιπάρου είναι γεμάτη ψάρια και ο βυθός της πλούσιος που αξίζει να δείτε από κοντά. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες!


Kite Surfing

Αν είστε λάτρης του kitesurfing, σίγουρα θα θέλετε να δαμάσετε τα κύματα στο στενό μεταξύ Πάρου κι Αντιπάρου, ένα παγκόσμιο σημείο συνάντησης για τους kite surfers.


Αξιοθέατα

Επισκεφτείτε το περίφημο σπήλαιο της Αντιπάρου, τα ερείπια του ενετικού κάστρου, το πανέμορφο σπήλαιο στον Άγιο Ιωάννη, την Εκκλησία της Αγίας Παρασκευής προσφέροντας εξαιρετική πανοραμική θέα και τα διάφορα διάσπαρτα ξωκλήσια σε όλο το νησί, καθώς και το αρχαιολογικό χώρο στο νησί του Δεσποτικού.


Διοργάνωση γάμων

Αν πάντα ήταν το όνειρό σας μια αξέχαστη τελετή γάμου δίπλα στη θάλασσα, νιώστε τη μαγεία της Αντιπάρου και κλείστε στο Big Blue! Επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς θα αναλάβουμε όλα τα υπόλοιπα!

Big Blue Antiparos

Διεύθυνση

Γλυφά, 84007, Αντίπαρος

Τηλέφωνο

+30 6947 264628 / +30 22840 61627

Email

info@BigBlueAntiparos.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία αναζητάτε!